DE ZIEKTE VAN LYME (LYME DISEASE)

DE ZIEKTE VAN LYME (LYME DISEASE)

De ziekte van Lyme (lyme disease), is de aanleiding geweest tot mijn zoektocht naar genezing en gezondheid. Waarin Effectieve Micro-organismen een grote rol spelen.

De ziekte van Lyme: dit is mijn verhaal:

Ziekte van Lyme door een tekenbeet

Begin jaren negentig ben ik na, mijn studie bedrijfskunde, in Friesland gaan wonen. Als liefhebber van rust, ruimte en natuur een goede keuze. Fietsen, wandelen, tuinieren en de natuur verkennen zijn mijn favoriete vrijetijdsbestedingen.

Helaas was dit net in de tijd dat de met borrelia-bacterie besmette teken in opmars waren.

Ieder jaar had ik wel enkele teken, die ik netjes met een tekentangetje heb verwijdert. Dit heb ik ook enkele keren bij de huisarts gemeld. Maar die verzekerde mij dat, zolang er geen rode cirkel verschijnt, er geen sprake is van besmetting met de borrelia-bacterie.

Als ondernemer van een internetbedrijf kreeg ik toch steeds meer last van concentratieproblemen. Het dagelijkse werk werd een moeilijke opgave en activiteiten waar ik voorheen geen moeite mee had werden een onmogelijke taak. Uiteindelijk kon ik nog maar 2 á 3 uur per dag werken.  Om uiteindelijk voor pampus op de bank neer te vallen en de rest van de dag eigenlijk niets meer kon doen.

Begin van de zomer van 2010 werd ik door een vriend gebeld die, na 20 jaar ziek te zijn geweest, eindelijk wist wat daar de oorzaak van was. De ziekte van Lyme. Dat heeft mij ook aan het denken gezet.

Na bestuderen van vele sites en fora over lyme, kwam ik tot de conclusie dat dit bij mij ook het geval zou kunnen zijn.

Afspraak met de huisarts, die eerst erg sceptisch was of het wel lyme zou zijn, een bloedtest gedaan.

Deze was positief (recente besmetting). Waarschijnlijk ben ik de afgelopen jaren ieder jaar weer opnieuw besmet geweest.

Via de huisarts heb ik een antibioticakuur gedaan, waar ik (op mijn stofwisseling na) erg van opgeknapt ben.

Helaas was dit van korte duur, na een paar maanden kwamen de symptomen weer terug en was ik terug bij af.

Eind 2010 kwam ik via via in contact met bioresonatie. Hier stond ik aanvankelijk erg sceptisch tegenover.

Bioresonatie is een alternatieve therapie waarbij er gebruik wordt gemaakt van de natuurlijke trilling (frequentie) van de borrelia-bacterie. De frequentie is opgenomen door een chip die je met je meedraagt. De bacterie is omgeven door een laagje van specifieke eiwitten.

De frequentie werkt hierop in en vernietigd deze laag, de borrelia-bacterie sterft hierdoor.  De afvalstoffen hiervan geven wel weer heftige symptomen.

Na enkele weken van verergerde symptomen, kwam eindelijk de helderheid in m’n hoofd terug, hoefde ik niet altijd een zonnebril te dragen i.v.m. lichtovergevoeligheid, hoefde ‘s avond niet zo vroeg meer naar bed en ook het wakker worden ging een stuk sneller.

De valkuil van Lyme.

Het probleem bij Lyme is dat je ‘s morgens wakker wordt met een vreselijke “kater”. Enkele uren bezig bent met wakker worden, voordat je normaal kan functioneren. Dan kan je enkele uren werken, maar dan slaat de vermoeidheid weer in.

‘s Middags een uurtje slapen en dan geheel verward wakker worden. Nog wat werken en dan voor het avondeten gaan zorgen.

Na het avondeten kom je pas weer in je goede energie. Je voelt je eindelijk weer lekker, maar helaas is het dan weer bedtijd.
Terwijl je je nu eindelijk niet vermoeit voelt. Hierdoor ga je steeds later naar bed en wordt het vermoeidheidsprobleem alleen maar groter.

Wat mij genezen heeft:

– voldoende rust
– voldoende water
– bioresonatie (frequentie laurencium)
– kokosolie 30 gram/dag
– monolaurine capcules 30mg / 6 stuks per dag
– Cats Claw tinctuur

Oplossing Lyme probleem:

– vermijd de natuur (maar dat is erg moeilijk) en controleer heel streng op teken
– meer biodiversiteit (meer dragers die de bacterie niet doorgeven)
– begrazing (bv camping / speelweide) door ingeënte dieren

 

Meer informatie:

http://www.infokit.nl/truushartsink/

http://www.nu.nl/gezondheid/2594888/afweerstoffen-veroorzaken-klachten-tekenziekte-lyme.html

http://www.nu.nl/algemeen/3551851/nieuwe-tekenbacterie-eerst-in-nederland.html